Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Wotan
« on: January 12, 2018, 02:30:03 pm »Ο όρος “cuckservative” είναι ένας έξυπνος και… πονηρός νεολογισμός, μια λέξη που κατασκευάστηκε στο διαδίκτυο (#Cuckservative ως διαδικτυακό μιμίδιο) και τώρα βρίσκεται παντού.  Κάνει λογοπαίγνιο με τις λέξεις “cuckold” και “conservative”. Η λέξη “conservative” σημαίνει «συντηρητικός». Η λέξη “cuckold” σημαίνει κάτι περισσότερο από αυτό που λέμε «κερατάς». Είναι ο απαθής ή διεστραμμένος απατημένος σύζυγος που βλέπει την γυναίκα του να τον απατάει μπροστά στα μάτια του και δεν αντιδράει (μπορεί και να "εξάπτεται"). Και για τους πιο «μυημένους», στον κόσμο του πορνό, αυτός ο “cuckold” είναι πάντα λευκός, ενώ αυτός με τον οποίον πηγαίνει η σύζυγός του είναι πάντα μαύρος... (βλέπε μπετομαξ)
Ο όρος “cuckservative” χαρακτηρίζει τους λευκούς συντηρητικούς που όχι μόνο δεν αντιδρούν στην μαζική μετανάστευση, αλλά την θεωρούν «πράξη αγάπης», και μένουν απαθείς μπροστά στον αργό θάνατο της Λευκής Αμερικής και την αλλοίωση του εκλογικού σώματος. Ενίοτε μοιάζουν να το «απολαμβάνουν» κιόλας.
Για τον πλήρη ξεπεσμό των συντηρητικών στις ΗΠΑ, γράφει ο Gregory Hood, (American Renaissance):

«Η επιχείρηση Συντηρητισμός ΑΕ απέτυχε. Αν κάθε πολιτική ζωή τελειώνει με αποτυχία, παραθέτοντας τον Ενώχ Πάουελ, το αμερικάνικο συντηρητικό κίνημα είναι μοναδικό στο ότι άρχισε με αποτυχία.

Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, μετά από δεκαετίες εκλογικής επιτυχίας, το συντηρητικό κίνημα όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να μειώσει το μέγεθος του κράτους ή να διατηρήσει τις παραδοσιακές αξίες, αλλά έχει καταφέρει να θέσει σε κίνδυνο κυριολεκτικά τη συνέχιση της ύπαρξης της εθνικής κοινότητας. Η ολοκληρωτική αποστέρηση του εθνικού πυρήνα της χώρας και η απόλυτη πολιτική και πολιτιστική μεταμόρφωση της αμερικανικής κοινωνίας, δεν μπορεί να υποστηριχθεί, με οποιονδήποτε «συντηρητισμό», όποιο όνομα και να λάβει και όσο και να αυξηθεί.
Οι Cuckservatives αρέσκονται να υποστηρίζουν θέσεις που βλάπτουν τους δικούς τους οπαδούς και να ταπεινώνουν τον εαυτό τους. Ενθουσιάζονται και περηφανεύονται όταν ρίχνουν έναν δικό τους στους λύκους. Ευχαριστούν κιόλας εκείνους που τους υποδεικνύουν τους “ακραίους” που έχουν στις τάξεις τους. Κάνουν ό,τι μπορούν για να αφοπλίσουν ιδεολογικά τους δικούς τους ψηφοφόρους και να επιβραβεύσουν τους εχθρούς τους. Δέχονται πλήρως τα ηθικά πρότυπα των ανθρώπων που τους περιφρονούν.

Είναι σαν ένας άνδρας που προσπαθεί να προσελκύσει μια γυναίκα με πράξεις υποταγής. Ένας τέτοιος άντρας δεν εμπνέει την επιθυμία, αλλά την αηδία. Κάθε νέος συντηρητικός παραδίνεται σε περαιτέρω περιφρόνηση στις καρδιές των αριστερών, οι οποίοι φυσικά ενθαρρύνουν τους συντηρητικούς να συνθηκολογήσουν ακόμα περισσότερο την επόμενη φορά. Και δεδομένου ότι η συντηρητική βάση παραμένει συντριπτικά Λευκή – άρα "ρατσιστική" - πάντα θα υπάρχει η επόμενη φορά.

Υπάρχουν επίσης διαφορετικοί τύποι cuckolds που «εξάπτονται» βλέποντας έναν άλλο άντρα πάνω στη σύζυγό τους. Ένα τέτοιο πλάσμα έχει την ψευδαίσθηση ότι έχει αυτό τον έλεγχο. Ο ίδιος μπορεί να πει ότι σκηνοθετεί αυτή την αισχρολογία και ότι έτσι, παραμείνει κατά κάποιο τρόπο, η κυρίαρχη φιγούρα».
Στην πραγματικότητα, ο cuckservative είναι ένας ακραίος universalist – «πολίτης του κόσμου», και συχνά φαίνεται να υποφέρει από εθνομαζοχισμό και αρρωστημένο αλτρουισμό. Εν ολίγοις, ο cuckservative είναι ένας Λευκός (ποτέ Εβραίος) συντηρητικός, ο οποίος δεν είναι έχει καμία φυλετική συνείδηση, είναι politically correct και για αυτό υποστηρίζει με πάθος την υιοθεσία παιδιών διαφορετικής φυλής από Λευκούς γονείς, την οποία θεωρεί «θεϊκό κάλεσμα». Επιφανείς “cuckservatives” θεωρούνται οι Jeb Bush (φωτο πάνω), John McCain και Marco Rubio.
Και να που ο όρος cuckservative ξαφνικά βρίσκεται παντού, δημιουργώντας αμηχανία και φαγούρα στους λίμπεραλς/αριστερούς. Είναι τολμηρός, πνευματώδης και αποτελεσματικός, καθώς το μήνυμα είναι σύντομο και απλό. Ως εμπνευστές του όρου κατηγορούνται οι «Λευκοί ρατσιστές».
Γνωστή ταμπέλα. Χρόνια τώρα το σύστημα και οι βραχίονές του θέλοντας να φιμώσουν κάθε αντίλογο στο παραμύθι της πολυπολιτισμικότητας και της «λευκής ενοχής» και να τρομάξουν όσο περισσότερο μπορούν τις μάζες, «έριξαν στην αγορά» τις εύκολες ταμπέλες της «λευκής υπεροχής», του «ρατσιστή», του «αντισημίτη» και του «ναζί» για να δαιμονοποιήσουν τον «εχθρό», να μην κουραστούν να προβάλλουν κάποιο επιχείρημα και να τερματίσουν έτσι με συνοπτικές διαδικασίες κάθε διάλογο (πες τον άλλον «ρατσιστή» και καθάρισες!).
Όλες αυτές οι ταμπέλες υπήρξαν εξαιρετικά αποτελεσματικές στο να πείσουν πάρα πολλούς Λευκούς στις ΗΠΑ να πιστεύουν ότι το να γίνουν μειονότητα στην χώρα τους αποτελεί μια «ηθική επιταγή».

Τώρα, η ίδια αυτή στρατηγική χρησιμοποιείται από τον αντίπαλο. Είχε προηγηθεί το έξυπνα σλόγκαν “Asia for the Asians, Africa for the Africans, White countries for everybody!” και το “Anti-racist is a code word for anti-White”, που ξεσκεπάζουν όλη την ιδεολογία του πολυπολιτισμού και του «αντιρατσισμού».
Και δεν είναι μόνο η ταμπέλα cuckservative, αλλά και η προσπάθεια γελοιοποίησης των cuckservatives με χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Η γελοιοποίηση άλλωστε, είναι μια πολύ αποτελεσματική τακτική - που χρησιμοποιείται ευρέως στο anti-White Χόλιγουντ (θυμηθείτε π.χ. τους γελοίους νεοναζί στους Blues Brothers).
Μια άλλη αποτελεσματική τακτική είναι να υπογραμμίζεται η υποκρισία και η ασυνέπεια όλων αυτών των πολιτικάντηδων, που «αγαπούν» τους μετανάστες όλων των αποχρώσεων, νόμιμους και παράνομους, και είναι οπαδοί των «ανοιχτών συνόρων», αλλά ποτέ δεν θα διανοούνταν να σκεφτούν - και περισσότερο να πουν - ότι το Ισραήλ θα πρέπει ομοίως να «ευλογηθεί» με την ποικιλομορφία ή να καταδικαστεί για «ρατσισμό» που κρατάει έξω τους Αφρικανούς παράνομους μετανάστες. Απεναντίας, κάθε μεταναστολάγνος cuckservative με θέρμη υποστηρίζει ότι το Ισραήλ είναι «ένα Εβραϊκό κράτος και πρέπει να μείνει έτσι» και όποιος το αρνείται αυτό είναι «αντισημίτης».
Η ταμπέλα cuckservative είναι τόσο καταστροφικά αποτελεσματική, διότι υποδηλώνει σεξουαλική ταπείνωση. Είναι ο υπέρτατος στόχος του εμπαιγμού. Οι άνδρες κοροϊδεύουν τους «κερατάδες» - “cuckolds”, ενώ οι γυναίκες δεν έχουν κανένα σεβασμό για αυτούς. Ένας «κερατάς» φροντίζει τα παιδιά ενός άλλου άνδρα και, αν είναι σαν τους cuckservatives, το κάνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, προσπαθώντας να αποδεχτεί με «ανωτερότητα» ή και χαρά (!) το γεγονός ότι η σύζυγός του έχει σεξουαλικές σχέσεις με άλλους άνδρες..
Οι cucks θέλουν να φαίνονται «ανεκτικοί» και «καλοί». Παίρνοντας θάρρος από τα κατεστημένα media και την προδοτική ελίτ, προσπαθούν να δείξουν ότι έχουν αυτοί το ηθικό έρεισμα και ότι αντίθετα όποιος θέλει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Λευκού ανθρώπου απεικονίζονται ως κακόβουλος και έχων ανάγκη ψυχιατρικής βοήθειας. Υποστηρίζουν με φανατισμό την κουλτούρα της αυτοκτονίας της Δύσης - την κουλτούρα που διώχνει τα δικά της παιδιά και θα διώξει σίγουρα τα εγγόνια της -ενώ καλωσορίζει τα παιδιά του «άλλου».Φυσικά, δεν είναι μόνο οι Λευκοί "συντηρητικοί" που δικαιολογημένα φέρουν την ταμπέλα των cucks. Η έννοια της Λευκής cuckoldry καλύπτει το mainstream ιδεολογικό φάσμα και περιλαμβάνει ορδές γυναικών. Όλες οι Λευκές διασημότητες του Χόλιγουντ και όλοι οι Λευκοί που προβάλλονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι cucks επειδή ξέρουν ακριβώς τι μπορούν και τι δεν μπορούν να πουν για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους και να μην χάσουν τον μισθό τους. Λίγο πολύ κάθε Λευκός πολιτικός σε πραγματική εξουσία – Ρεπουμπλικάνος και Δημοκρατικός - είναι ένα cuck. Οι διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων επιχειρήσεων είναι cucks. Συμμετέχουν κι αυτοί ενεργά στην κουλτούρα της αυτοκτονίας της Δύσης, οι περισσότεροι από αυτούς, λόγω των μαζικών κινήτρων που δίνονται σε όσους συμμετέχουν στην κουλτούρα της αυτοκτονίας της Δύσης.
Φυσικά κάποιοι cucks να αποκαλούν τους εαυτούς τους «συντηρητικούς». Υπάρχει κάτι εξαιρετικά αποκρουστικό για τους αυτοαποκαλούμενους συντηρητικούς πολιτικούς και προσωπικότητες των media που ανυπόμονα ξεπουλάνε τα αναφαίρετα δικαιώματα του λαού τους, μιλώντας για αρχές όπως «Σύνταγμα», «περιορισμένη κυβέρνηση», «ελεύθερη αγορά» και «αξιοκρατία», ενθαρρύνοντας παράλληλα την μαζική μετανάστευση των μη λευκών οι οποίοι δεν νοιάζονται για αυτές τις αρχές. Θα ακούσετε τον cuckservative Sean Hannity να θέτει τα κριτήριά του για το ρεπουμπλικάνο προεδρικό υποψήφιο: κάποιος που θα εξισορροπήσει τον προϋπολογισμό, θα ασφαλίσει τα σύνορα, θα αναλάβει δράση κατά του «ριζοσπαστικού Ισλάμ» [τα εκατομμύρια των μη-φανατικών μουσουλμάνων είναι μια χαρά] , να καταργήσει το Obamacare, να αντιταχθεί στη συνθήκη με το Ιράν, και ανεγείρει ένα μόνιμο ιερό στον Βενιαμίν Νετανιάχου στο Washington Mall τουλάχιστον τόσο εντυπωσιακό όσο και το Μνημείο Λίνκολν.

Οι Cuckservatives και οι cucks της αριστεράς (lib-cucks;) είναι τα κορυφαία  παραδείγματα της λευκής παθολογίας. Κανένας άλλος λαός ή πολιτισμός δεν θα συμμετείχε σε αυτήν την αυτοκτονική ενοχή.