Author Topic: Τι είναι το webwar  (Read 160 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

WEBWAR

  • Admin
  • Κατσίβελος
  • ******
  • Posts: 2
    • View Profile
Τι είναι το webwar
« on: January 03, 2018, 01:29:01 pm »
WEBWAR
2018
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ  FORUM ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
Περί webwar

Τι είναι το webwar και γιατί να κάνω εγγραφή;

Το webwar αποτελεί το μοναδικό ελεύθερο βήμα στο ελληνικό ίντερνετ. Ο καθένας μπορεί να γράψει και να υποστηρίξει ότι θέλει,γνωρίζοντας
φυσικά ότι η άποψη του,αν και δεν λογοκρίνεται,παρόλα αυτά δεν είναι απαραίτητο ότι γίνεται αποδεκτή από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Το webwar απευθύνεται σε ώριμα διανοητικός άτομα,τα οποία  έχουν κάτι να πουν και είναι ικανά να αρθρώσουν επιχειρήματα για να στηρίξουν την άποψη τους,κάτι που η λογοκρισία της πολιτικής ορθότητας (κόκκινης,μπλε,ροζ) των περισσότερων sites τους έχει απαγορεύσει,υποβιβάζοντας έτσι βάναυσα την νοημοσύνη τους.


Γράφοντας στο webwar παραμένω ανώνυμος ή κινδυνεύω να εκτεθώ;

Το webwar είναι ίσως ένα από τα πιο ασφαλή ελληνικά φόρουμ,αν όχι το πλέον ασφαλές,διότι αφενός επιτρέπει τον ανώνυμο σχολιασμό δίχως εγγραφή στους χρήστες, και αφετέρου η διαχείριση για λόγους δεοντολογίας και εξαιτίας της φύσης του site,κάνει ότι είναι δυνατόν από την μεριά της για να κρατήσει κρυφές τiς διευθύνσεις ip των χρηστών. Το μόνο που μένει είναι ο ίδιος ο σχολιαστής να μην δίνει τα προσωπικά του στοιχεία στις αναρτήσεις που πραγματοποιεί.



Η διαχείριση
« Last Edit: January 03, 2018, 04:35:48 pm by webwar »

Share on Facebook Share on Twitter