Author Topic: Η ΖΑΜΠΛΟΥΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙ  (Read 146 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Akritas

  • Guest
Μια ομάδα ζάπλουτων Κινέζων αγοράζει με καταιγιστικούς ρυθμούς σπίτια σε Εξάρχεια, Κολωνάκι, Αμπελόκηπους, Λυκαβηττό. Εδώ έχει στραφεί πλέον το αγοραστικό ενδιαφέρον όσο αφορά το real estate. Μα θα μου πείτε: Aγοράζουν οι Κινέζοι στα Εξάρχεια; Δεν φοβούνται τους αναρχικούς και τον Ρουβίκωνα;

Απίδια μάντολες είναι η απάντηση. Εχει ήδη αναλάβει η Κινέζικη Μαφία και θα σοδομήσει αναρχικούς αλλά και μπάτσους του παρακράτους που υποδύονται τους αναρχικούς που καίνε την Αθήνα.

Εχουν αγορασθεί ήδη χιλιάδες σπίτια με σιγαστήρα και οι αγοραπωλησίες συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά με διαμεσολαβητές δικηγορικά γραφεία-ούτε καν μεσίτες δεν εμπλέκονται.

Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι και η Κυψέλη για τους Αγγλους αγοραστές, ακόμη και για τους Σύριους. Δεν θα μείνει διαμέρισμα να κατοικεί ο οξυδερκής Ελληνας. Ειδικά τώρα με τους πλειστηριασμούς τα στελέχη των τραπεζών στέλνουν ηλεκτρονικά τους φακέλους με φωτογραφικό υλικό των ακινήτων σε γραφεία στην Κίνα, την Αγγλία, τη Ρωσία και πάει λέγοντας.

Πολύ σύντομα οι εγχώριοι αναρχικοί, παρέα με τους μπάτσους που υποδύονται τους αναρχικούς, θα έλθουν αντιμέτωποι στα Εξάρχεια με την Κινέζικη Μαφία.

Οσοι έχετε λεφτά αγοράστε Εξάρχεια.

Σε 4-5 χρόνια θα πουλάτε  10.000 ευρώ το τετραγωνικό!

Τα Εξάρχεια θα έχουν καθεστώς Νάπολης αλλά οι κάτοικοί τους θα κοιμούνται ήσυχοι. Ούτε αναπτήρας Bic δεν θα ανάβει από τους αναρχικούς και το Ρουβίκωνα…

Dimitris Pipikios

  • Guest
Makari na ginei auto pou les.Kathe nekros anarxikos einai kalos anarxikos,tha 3ebrwmisei o topos an oxi apo tis arxes
lipon apo kinezous mafiozous.

Akritas

  • Guest
Έρχεται το τέλος τους. Οι αναρχοβρωμιάρηδες δε θα ξέρουν που να κρυφτούν. Λογικά θα στήσουν νέα πρεζοαυτοδιαχειριζόμενη γειτονιά στην Ομόνοια ή στην πλατεία Βικτωρίας παρέα με τα ζάκια και τα πάκι.